Timesnewroman.ro, amendă de 16.000 lei pentru că a jignit-o pe iubita lui Dragnea

 

Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a sanctionat publicatia Timesnewroman.ro, pentru un articol in care era criticata iubita lui Liviu Dragnea.

 

CNCD anunta ca a amendat cu 5.000 de lei societatea care administreaza publicatia, tot cu 5.000 lei pe autorul articolului, cu 3.000 lei pe editorul sef si tot cu 3.000 lei pe administratorul Infant Media SRL.

 

În pamflet este făcută ”curvă” iubita șefului PSD și premierul din umbră al României. 

 

Consiliul a decis ca ”articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltata de PSD-isti,”, prin care se creeaza o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezinta discriminare si incalca dreptul la demnitate al acestora”, anunta institutia.

 

CNCD a ”aplicat sanctiunea amenzii contraventionale in cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administreaza publicatia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul sef si 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL si obligatia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotararii in speta (pentru o perioada de 30 de zile) precum si in doua cotidiene nationale ”, se arata in comunicat.

 

Hotararea a fost adoptata cu unanimitatea de voturi a celor prezenti (8), cu exceptia amenzii privind administratorul societatii comerciale (doua voturi impotriva).

 

Sursa foto: Agerpres Foto

Comentarii Facebook