Tatăl copilului ucis de câini a GÂNDIT o pedeapsă pentru autoritățile, care nu au rezolvat problema mai demult

 

Valentin Anghel, tatăl copilului de patru ani omorât de câini îi București, a spus că cea mai mare pedeapsă pentru autoritățile neputincioase ar fi să fie obligate să rezolve problema câinilor maidanezi.

 

Dacă nu erau câinii nu se întâmpla nimic. Că se rătăceau, îi găseam. Nu s-au înecat, nu nimica. A fost din cauza câinelui”, a spus tatăl lui Ionuţ, Valentin Anghel, la Biserica Sfântul Gheorghe, din București, conform Mediafax.

 

Să-i bage în apartamente, în garsoniere, în curţi, în adăposturi, să-i bage oriunde, dar nu în libertate. Să nu fie liberi unde ajung copii că poate să se mai întâmple ce mi s-a întâmplat mie şi e păcat”, a mai spus Valentin Anghel.

 

Întrebată dacă părinţii vor trage la răspundere autorităţile, aceasta a răspuns că ”b”. ”Nici măcar nu ştii ce vei face mâine din moment ce eşti cu aşa o mare durere, care va dăinui cât vor trăi părinţii”.

 

Fratele lui Ionuș a asistat la toată scena de groază. ”Ce poate fi în mintea unui copil de şase ani? Acum două săptămâni l-am serbat pe cel mic, împlinise patru anişori. Îi văd în curtea restaurantului, erau ca doi îngeraşi, ca două flori erau”, a mai spus Ştefania Mihăilescu.

 

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit în 2 septembrie, după ce a fost atacat de câini maidanezi, în apropierea Parcului Tei. Fratele acestuia a fost mușcat de un picior.

 

Mesaj DUREROS al tatălui copilului de 4 ani ucis de câini: Cine iubeşte maidanezii ...

Comentarii Facebook