Studentă ameninţată cu moartea de musulmani. Fostul iubit i-a postat pe Facebook poze compromițătoare

 

O studentă de la Facultatea de Medicină din Braşov, cu dublă cetăţenie, română şi iordaniană, condamnată la moarte, prin împuşcare, în Iordania, ţara în care trăiesc părinţii ei din cauza unor fotografii postate de fostul iubit.

 

O studentă la Facultatea de Medicină din Braşov, cu dublă cetăţenie, română şi iordaniană, a fost condamnată la moarte, prin împuşcare, în Iordania, ţara în care trăiesc părinţii ei din cauza unor fotografii postat de fostul iubit, scrie newsbv.ro.

 

Totul s-a petrecut din cauza dorinţei de răzbunare a fostului ei iubit, care fusese părăsit. Acesta a postat pe contul ei de Facebook, fără ca tânăra să ştie, comentarii defăimătoare la adresa lumii musulmane, pecum şi fotografii considerate indecente în lumea islamică.

 

Înspăimântată de ameninţările cu moartea primite de la musulmani, tânăra s-a adresat Biroului de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Braşov, acuzându-l pe fostul ei iubit de infracţiuni informatice.

 

Fiind imagini care contraveneau religiei islamice, tânăra era ameninţată cu moartea prin împuşcare. În urma cercetărilor, a fost identificat fostul iubit al fetei, care a recunoscut că i-a accesat conturile din dorinţa de a se răzbuna”, a dezvăluit şeful BCCO Braşov, comisarul şef Gabriel Florescu.

 

Tânărul braşovean, care este cercetat în libertate, riscă până la şapte ani de închisoare.

Comentarii Facebook