Și-a pierdut inelul de logodnă cu diamant, după ce l-a dat pomană, din greșeală, unui om al străzii - VIDEO

 

O tânără a dat din greșeală un inel de logodnă cu diamant pomană unui om al străzii. Deși nu a mai sperat să îl găsească, minunea s-a întâmplat și femeia și-a recuperat inelul. 

 

Sarah Darling şi-a golit portofelul de mărunţiş în paharul unui om al străzii care stătea în fața unui centru comercial din Kansas, uitând că acolo și-a pus și inelul de logodnă. ”Inelele mă deranjau, aşa că le-am dat jos şi le-am pus în portofel, ca să fie în siguranţă şi am uitat complet de ele”, a explicat ea, citată de kctv5.com. 

 

Omul fără adăpost, Billy Ray Harris, și-a dat seama prea târziu de cele întâmplate, dar a păstrat inelul. Femeia s-a întors în cele din urmă și l-a întrebat dacă nu i-a găsit cumva inelul. 

 

S-a aplecat chiar aici, lângă mine, şi m-a întrebat dacă îmi amintesc de ea. I-am spus că nu ştiu, că văd foarte multă lume. Ea mi-a spus că are impresia că mi-a dat ceva foarte valoros. Am întrebat-o dacă e vorba de un inel şi ea mi-a explicat că despre asta e vorba. Aşa că i-am spus că l-am găsit”, a povestit Harris. 

 

Bunicul meu era reverend. M-a crescut de când aveam 6 luni şi, mulţumesc bunului Dumnezeu, mai am încă puţin caracter”, a spus bărbatul.

 

Mi-a părut un miracol, pentru că nu mă gândeam că există vreo posibilitate prin care să îl primesc înapoi”, spune Sarah Darling. 

 

Omul străzii a primit o recompensă.


Comentarii Facebook