Și-a injectat brațele pentru a fi cât mai mari și risca să îi fie amputate - FOTO

 

Un tânăr a devenit atât de obsedat să aiba bratele cat mai mari încât și-a injectat ulei in muschi.

 

Romario Dos Santos Alves, in varsta de 25 de ani, voia să semene cu celebrul Hulk, supererou din revistele de benzi desenate.

 

El și-a injectat synthol, o substanta pe baza de ulei, care duce la creșterea accelerată a mușchilor. ”Dupa ce iei synthol prima oara, vrei sa il folosesti din nou, iti da dependenta! Pur si simplu nu te poti opri cand vezi ca rezultatele apar atat de repede”, povesteste el.

 

Brațele lui s-au umflat și întărit atât de mult încât a ajuns să isi cumpere ace folosite la injectarea taurilor pentru a-si satisface dependenta. Soția lui l-a ajutat o vreme, fiind păcălită că uleiul nu îi face deloc rău. 

 

Femeia si-a dat seamă că lucrurile nu stau deloc așa și l-a obligat să renunțe la dependență. Efectele steroizilor asupra corpului sau au fost groaznice, rinichii nu mai functionau corect iar medicii intentionau la un moment dat sa ii amputeze ambele brate, scrie Kanal D.

 

Vreau ca ceilalti sa vada la ce pericol se expun. Puteam sa mor din cauza faptului ca voiam muschi mari. Pur si simplu nu merita”, a adaugat el, după ce a urmat un tratament special.

 

Comentarii Facebook