Un sarpe de cinci metri terorizeaza locuitorii comunei constantene Cuza Voda

Sarpele are cinci metri, un cap ca de broasca si se ridica o jumatate de metru de la pamant, spun localnicii care l-au vazut.

Reptila a fost observata pe terenul fermei familiei Ion de la capatul satului. Mai intai l-au vazut parintii, care spun ca era foarte mare si de culoare galben maro.

 

Apoi, in jurul pranzului, l-a vazut unul din copii, Alexandru, de 13 ani. "A trecut prin fata mea si am fugit. Avea capul mai mare decat doi pumni. A trecut prin fata mea si a disparut in buruieni" spune baiatul.

 

Satenii au alertat Politia care a alcatuit o echipa de cautare impreuna cu jandarmeria si protectia animalelor, insa nu au reusit sa gaseasca reptila. Ei au gasit insa urme de marimea unei roti de tractor ale locului unde sarpele a stat incolacit.

 

Localnicii spun ca au mai vazut si in trecut sarpele insa niciodata atat de aproape de casele lor.

 

Zeadin Murat, reprezentantul Organizatiei pentru Protectia Animalelor, aflat la fata locului, spune ca ar putea fi vorba de un boa constrictor, sarpe care ucide prin incolacire in jurul victimei.

 

Ne-am convins ca nu este deloc vorba despre o gluma. Am gasit urmele lui in vegetatie si sunt de dimensiunea unei roti de tractor. Din descriere pare sa aiba peste cinci metri lungime, aproximativ 20 de centimetri diametru si capul de marimea unei broaste testoase medii“, a spus Zeadin Murat.

Comentarii Facebook