Samsung vrea să mușamalizeze defectele lui Galaxy S4. Clienții obligați să nu faca publice informatiile VIDEO


Un client nemulțumit al companiei coreene Samsung a realizat un videoclip în care arată cum aceștia încearcă să mușamalizeze defectele apărute la noul smarpthone Galaxy S4.

Bărbatul suține că telefonul i-a luat foc în timp ce stătea la încărcat, topind o parte din carcasă și o parte din componente. Samsung i-a cerut o dovadă acestuia, iar păgubitul a realizat un videoclip pe care l-a postat pe YouTube, în care prezintă terminalul defect.

La scut timp după ce clipul a fost urcat pe internet, utilizatorul YouTube Ghostlyrich a primit acasă un contract de la Samsung, unde i se cerea să șteargă videoclipul de pe contul său pentru a putea primi un model SIMILAR de smartphone.

Clientului i s-a mai cerut să semneze și un document care îi interzice să îi dea în judecată în cazul în care o companie rivală construiește un caz împotriva lor și îl abordează.

Am fost fan Samsung până când am primit această scrisoare”, clientul nemulțumit, care nu a vrut să semneze un astfel de acord, ba chiar mai mult, a făcut totul public într-un videoclip pe YouTube.

 

 

;br:

Comentarii Facebook