Samsung a lansat oficial telefonul cu ecran curbat VIDEO


Samsung a lansat în urmă cu mai puțin de 24 de ore primul smartphone cu ecran curbat, care poartă numele de Galaxy Round.

Punctul forte al acestui gadget este un panou generos de tip Super Flexible AMOLED cu o diagonala de 5,7 inci si o rezolutie Full HD. Cel putin momentan, acesta nu este doar primul, ci si singurul aparat cu un astfel de ecran. Creierul intregii afacerii este format dintr-un Snapdragon 800 de tip MSM8974 ajutat de 3GB RAM, aceleasi din Note 3. Cantitatea de memorie integrata este egala cu 32GB, iar slotul MicroSD, de aceasta data, suporta carduri de memorie de pana la 64GB. Vine preinstalat cu Android 4.3, nu cu KitKat, desi update-ul la Android 4.4 ar trebui sa fie iminent. Nu lipsesc Bluetooth 4.0, NFC, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, un modul GPS+Glonass si un port de transfer de date USB 3.0, potrivit playtech.ro.

Una dintre funcțiile lui Galaxy Round, care a fost deja prezentată, este Roll Effect, care îți permite să vezi notificările sau să verifici cât e ceasul prin simpla apăsare a marginii pentru a înclina telefonul.

Noul Galaxy Round este gata din start si pentru mediile corporate in care securitatea este foarte importanta, datorita integrarii Samsung KNOX.


Comentarii Facebook