Regele Bahrainului da cate 2.650 de dolari fiecarei familii din tara sa cu ocazia aniversarii a 10 ani de la adoptarea Constitutiei

Regele Bahrainului, Hamad bin Issa al-Khalifa, a anuntat ca va da fiecarei familii din regat cate 1.000 de dinari, adica 2.650 de dolari.

 

Regele Bahrainului, Hamad bin Issa al-Khalifa, a anuntat ca fiecare familie din regat va primi cate 1.000 de dinari. "Cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a Cartei pentru Actiune Nationala si ca semn al aprecierii pentru poporul Bahrainului care a aprobat-o, regele Hamad bin Issa al-Khalifa a ordonat ca fiecare familie din Bahrain sa primeasca 1.000 de dinari", a anuntat agentia nationala de presa din regat.

 

Dupa modelul egiptean si tunisian, in regat au fost anuntate pentru saptamana viitoare proteste ale populatiei majoritar siite. Guvernul din regat a mai facut saptamana trecuta si alte concesii, cum ar fi sporirea bugetului pentru cheltuieli sociale sau eliberarea unor minori, arestati in august in timpul unei interventii in forta impotriva unor grupuri siite.

 

Foto: israelsituation.com

Comentarii Facebook