Miercuri 24 Aprilie

Proiectul Cluj - Capitala Europeană a Tineretului primește 4 milioane de lei pentru proiecte de mediu

 

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC) alocă 4 milioane de lei pentru proiecte de mediu ce pot fi puse în aplicare în 2015 la Cluj în cadrul programului Capitala Europeană a Tineretului.

 

Capitala Europeană a Tineretului 2015 este un prilej important prin care putem modela atitudini verzi şi putem determina transformarea tinerilor din spectatori ai naturii în protectori ai acesteia. (...) Programul va genera practic o efervescenţă a experienţelor, schimbului de viziuni, astfel încât spiritul Capitalei Europene a Tineretului se va regăsi nu doar în Cluj, ci în toată ţara”, spune Attila Korodi, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice.

 

Solicitanţii eligibili sunt ONG-urile, inclusiv asociaţiile sau fundaţiile înfiinţate în baza Ordonanţei Guvernului nr.26/2000 aprobată cu modificări şi completări ulterioare prin Legea nr. 246/2005.

 

În cadrul sesiunii de finanţare un solicitant poate depune un singur proiect. De asemenea, pentru a putea fi validate si aprobate, proiectele trebuie depuse la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi întocmite conform ghidului de finanţare, publicat pe site-ul instituţiei.

 

Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare va fi stabilită prin dispoziţie a preşedintelui AFM şi anunţată pe site-ul instituţiei cu cel puţin 10 zile înainte de data deschiderii sesiunii de finanţare.

Comentarii Facebook