Pro TV a reacționat DUR după acuzațiile șocante ale Antenei 3: "Campanie de minciuni fără precedent"

 

Postul patronat de Dan Voiculescu a prezentat o știre cu Andreea Esca, veche de 6 luni în care Pro TV prezenta efectele modificării Codului penal. Gâdea și Mircea Badea au prezentat imaginile ca fiind "o încercare disperată de a scoate oameni în stradă".

 

Campanie de minciuni fără precedent”. ”Pro TV manipulează”. Burtierele dure au rulat aseară, pe Antena 3, în timpul unei emisiuni cu Mihai Gâdea și Mircea Badea.

 

A fost o încercare disperată de a scoate oameni în stradă într-un număr important”, a spus Mihai Gâdea, despre Pro TV.

 

Un amănunt esențial a fost omis: filmul prezentat de Antena 3 era vechi de șase luni, timp în care discuțiile pe Codul penal au adus și alte modificări, care nu se mai potrivesc acum cu știrea din decembrie, scrie Pagina de Media.

 

Pro TV a reacționat: știrea e din decembrie, când alta era situația, nu de acum.

 

Moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării de către PRO TV a acestei știri, aducând astfel acuzații false la adresa PRO TV și inducând publicul în eroare.

 

Sunt acuzații false și scoase din context la adresa Pro TV. Vom lua toate măsurile necesare pentru ca aceste afirmații să fie sancționate”, au menționat pentru Paginademedia.ro oficialii postului TV.

 

Ce au declarat oficialii Pro TV pentru Pagina de Media:

 

Duminică seară, moderatorii și invitații din platoul Antena 3 au prezentat un material video în care sugerau că protestele din acest weekend au fost consecința difuzării de către PRO TV a acestei știri, aducând astfel acuzații false la adresa PRO TV și inducând publicul în eroare.

 

Fragmentul prezentat ieri seară la Antena 3 a fost realizat și difuzat la Știrile PRO TV pe 18 decembrie 2017, în urmă cu 6 luni, și prezenta în mod obiectiv modificările propuse Codului Penal în acel moment, la finalul anului 2017.

 

Moderatorii emisiunii Antena 3 nu au menționat faptul că materialul video prezentat are o vechime de peste jumătate de an și l-au corelat cu situația socio-politică actuală, aducând acuzații false și scoase din context la adresa PRO TV”, au declarat oficiali.

Comentarii Facebook