Presedintele Traian Basescu sustine ca Romania a depasit momentul critic

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania a depasit momentul critic si ca Guvernul a reusit sa restabileasca echilibrele macroeconomice.

 

"Va spun, intre prieteni si oameni responsabili, ca Romania a depasit momentul critic. Am reusit, impreuna cu partidele aflate la guvernare, sa restabilim echilibrele macroeconomice", a declarat presedintele la Congresul Miscarii Crestin-Democrate Maghiare din Romania, deasfasurat la Covasna.

 

Seful statului a spus ca revenirea din criza va fi lenta si ca in 2011 va trebui consolidata stabilitatea economica. "Va pot spune ca privesc cu optimism la Romania de maine, dar si la Europa de maine, pentru ca am convingerea ca usor-usor, politicienii europeni vor realiza ca simpla inglodare in datorii nu mai functioneaza", a mai spus Traian Basescu.

 

Presedintele a participat in Covasna la al treilea Congres al Miscarii Crestin-Democrate Maghiare din Romania, una dintre platformele UDMR. El a spus ca a dat curs invitatiei in semn de respect fata de partenerii de guvernare.

Comentarii Facebook