Premierul României se va întâlni cu protestatarii #Rezist la Guvern



Premierul Mihai Tudose va avea o întâlnire, miercuri, de la ora 11.00, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii a 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă.

Astfel, conform unei postări pe pagina de Facebook a organizaţiei Iniţiativa România, de comun acord cu Cabinetul Prim-ministrului, s-a agreat participarea a 7 delegaţi din partea organizaţiilor civice, astfel încât să poată avea un dialog coerent şi clar.

În desemnarea celor 7 delegaţi, organizaţiile civice au luat în considerare criteriul unei reprezentativităţi cât mai mari a grupurilor semnatare. Astfel, la întâlnire vor participa, în ordine alfabetică: Alexandru Socol - Corupţia Ucide, Ciprian Ciocan - Vă Vedem din Sibiu, Laurenţiu Ştefănescu - Iniţiativa Timişoara, Marius Deaconu - Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Mihai Poliţeanu - Iniţiativa România, Mihai Tudorică - #REZISTENŢA, Radu Dumitriu - delegat al organizaţiilor din Diaspora, conform realitatea.net.

Mihai Tudose a anunţat, sâmbătă, că acceptă întâlnirea propusă de cele 43 de organizaţii civice.

"Legat de o posibilă întâlnire în perioada 27-30 decembrie, vreau să vă transmit că sunt deschis la dialog. În acest sens, vă propun data de 27 decembrie. Sunt convins că putem comunica eficient în beneficiul României şi al românilor, iar acest lucru nu este posibil fără toleranţă şi deschidere la opinii contrare", a scris premierul Tudose, într-un comentariu publicat sâmbătă seară pe pagina de Facebook a comunităţii online Corupţia ucide.

Comentarii Facebook