Politist roman, impuscat la datorie in SUA VIDEO

Un politist american, de origine romana, a fost impuscat mortal de un sofer pe care il oprise la un control, pe o autostrada din statul Washington. Tony Radulescu era un veteran al politiei locale, foarte apreciat de colegii sai de breasla.

Tony Radulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de un tanar de 28 de ani si a transmis prin statie datele masinii pentru verificari. Incidentul a avut loc la Bremerton, langa Tacoma. Radulescu, in varsta de 44 de ani, era din Bucuresti, dar traia in Statele Unite de 30 de ani. Lucra de 16 ani la politia statului Washington si era alintat "Trooper Tony".

"Isi iubea meseria, era mandru de ce facea, era mandru de "State Patrol". Era un tanar extraordinar", a spus seriful din Kitsap, Washington pentru Seattle Times.

Soferul, care l-a im puscat pe Tony Radulescu avea antecedente penale si statuse la inchisoare pentru agresiune si incalcarea unui ordin de restrictie. Dupa ce l-a impusca, soferul s-a sinucis.

Portrivit Seattle Times politistul a murit la spital, deoarece era grav ranit. Tony Radulescu era rezervist al armatei americane, a fost decorat si avea un fiu.

 

FOTO: Seattle Times

 

 


Comentarii Facebook