Poliţia Rutieră: Care este cauza accidentului de pe Autostrada Soarelui. 20 de şoferi sunt audiaţi și mașinile verificate

 

Circa 20 de conducători auto implicaţi în carambolul de pe Autostrada Soarelui sunt audiaţi de Poliția Rutieră.

 

La acest moment, la sediul Biroului de Poliţie A2 sunt în desfăşurare audieri, aproximativ 20 de conducători auto care nu au fost internaţi, care nu au suferit vătămări sunt în acest moment audiaţi pentru încercarea stabilirii cauzelor producerii acestui eveniment. Binenţeles că audierile nu sunt suficiente, se vor face inspecţii tehnice la autovehicule, se vor face probabil expertize, în funcţie de ce dispune procurorul care coordonează activitatea. Oamenii îşi vor putea ridica maşinile pentru a le repara probabil după inspecţia tehnică, care a fost organizată pentru ziua de luni", a declarat George Grigore, director adjunct al Direcţiei Rutiere.

 

Principalele cauze de producere a acestui eveniment nedorit sunt viteza neadaptată condiţiilor meteo rutiere, respectiv ceaţă cu vizibilitate pe alocuri sub 20 de metri şi nepăstrarea distanţei în mers faţă de autovehiculul din faţă", a mai declarat George Grigore, director adjunct al Direcţiei Rutiere.

 

În accidentul produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui au murit patru persoane, iar alte câteva zeci sunt rănite, dintre care unul în stare gravă.

Comentarii Facebook