DNA perchizitioneaza casa lui Dan Diaconescu si OTV. Nimeni nu are voie sa iasa din cladirea postului.

UPDATE

 

Dan Diaconescu, revenit in tara, a spus ca initial a crezut ca procurorii o cauta pe Elodia. El a acuzat regimul de intimidare.


"Fiecare regim are particularitatile sale. Regimul Constantinescu m-a acuzat de atentat la siguranta nationala, regimul Iliescu-Nastase a inchis pur si simplu postul. Iata, regimul actual Basescu-Boc, in timpul actualului regim, s-a produs aceasta grava infractiune, perchezitionarea casei mele. Pentru a ma pune la adapost nu am mai semnat niciun fel de hartie pentru OTV. Am doar calitatea de realizator de televiziune. Eu ca patron conduc ostilitatile la OTV, dar nu semnez", a declarat Diaconescu in fata sediului DNA.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE :

 

Dan Diaconescu, contactat de Gandul in strainatate , a declarat despre perchezitia la domiciliul sau :"N-am  mai auzit aşa ceva, să-ţi spargă uşa, în condiţiile în care nu există un dosar şi nu eşti învinuit de nimic. Nici avocaţii mei n-au mai auzit aşa ceva.

Eu sunt în străinătate, mă urc acum în avionul meu  personal şi, în două ore, voi fi în ţară. Sper să nu mi-l confişte şi pe ăsta, când ajung. Sau poate mă arestează. Orice e posibil la noi. Nu m-ar mira să-mi facă şi percheziţie la bord".

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sunt cautate casete video intr-un dosar de santaj in care ar fi implicat Doru Parv, realizator al unei emisiuni la OTV. Postul OTV este blocat de mascati,nimeni nu este lasat sa iasa.

 

Potrivit surselor citate de Mediafax autoritatile cauta mai multe casete care sa dovedeasca implicarea lui Doru Parv, realizatorul emisiunii "Al saptelea simt" intr-un caz in care acesta a fost acuzat de santaj de catre primarul unei comune din judetul Arad.

 

Doru Parv a fost acuzat de primarul mentionat ca i-a solicitat 100 000 de euro pentru a nu divulga la OTV imagini compromitatoare legate de afacerile pe care le deruleaza. Edilul aradean nu a platit nici o suma ca urmare a santajului ci l-a parat pe realizator la DNA.

 

Dan Diaconescu se afla la mare, conform declaratiilor avocatului acestuia pentru Mediafax, la domiciliul sau aflandu-se doar soacra, menajera si acum avocatii postului de televiziune.

Comentarii Facebook