Pepsi lansează băutura răcoritoare care nu îngrașă


Pentru cei care silueta e un lucru foarte important, și fac mari sacrificii să și-o mențină, dar nu vor să renunțe la băuturile răcoritoare dulci, Pepsi le sare in ajutor.

Pepsi Special, cum se numește noua băutură, conține dextrină, o substanță care blochează absorția de grăsimilor de către organism și reduce nivelul colesterolului, relevă studiile, informează Daily Mail.

Japonezii sunt primii care se vor bucura, de mâine, de noul Pepsi. Oficialii speră ca succesul de pe această piață să fie cel puțin la fel de răsunător precum cel al Kirin Mets Cola, o altă băutură ce conține dextrină. Pepsi Special va costa 1.20 lire.

Pe de altă parte, lansarea noii băuturi nu este văzută cu ochi buni de specialişti. Sue Baic, purtător de cuvânt al British Dietetic Association, s-a arătat sceptică în legătură cu produsul Pepsi: "Nu am văzut niciun studiu care să arate că dextrina are efecte asupra organismului uman. Chiar dacă are efect asupra şoarecilor nu înseamnă că funcţionează la fel şi în cazul oamenilor", a declarat aceasta.

Nu este pentru prima data când piața asiatică este prima care face cunoștință cu un nou produs de la Pepsi. În trecut, compania a mai vândut în Japonia o băutură cola cu gust de porumb și iaurt iar pentru Crăciunul din acest an, producătorul are pregătită lansarea Pepsi White cu gust de mandarine

Comentarii Facebook