Oamenii de știință au găsit o NOUĂ explicație privind viaţa pe Pământ

 

Oamenii de ştiinţă pretind că au găsit o nouă explicație pentru apariția vieții pe Pământ. Ei susțin că viața ar fi putut lua naştere datorită unor microbi care au călătorit prin spaţiu mai multe milioane de ani, scrie Descoperă.ro.

 

Experţii cred că este foarte probabil ca fragmente de rocă de pe alte planete, provenite din sisteme solare îndepărtate, să fi aterizat pe Pământ, cu mult timp în urmă Teoria se bazează pe o serie de calcule care arată că este foarte probabil ca fragmente de rocă de pe alte planete, provenite din sisteme solare îndepărtate, să fi aterizat pe Pământ, cu mult timp în urmă. Acum, experţii cred că unele dintre aceste roci ar fi putut să aducă aici microorganisme. 

 

Cercetătorii spun că, în ciuda nivelului înalt de radiaţii cosmice, o serie de microbi inactivi ar fi putut să supravieţuiască plimbării prin spaţiu. Pe de altă parte, oamenii de ştiinţă nu exclud nici posibilitatea ca forme simple de viaţă să fi călătorit de pe Pământ spre alte planete din afara sistemului nostru solar, notează Descoperă.ro.

Comentarii Facebook