O schimbare de la Facebook a crescut facturile utilizatorilor. Cum poate fi remediată situația



Mai mulți utilizatori ai aplicației mobile Facebook se plâng de faptul că le-au crescut facturile odată cu introducerea funcției de auto-play la clipurile din newsfeed.

Facebook a introdus auto-play la videoclipurile afisate in News Feed, iar utilizatorii dau acum vina pe reteaua de socializare ca, din cauza acestei schimbari, facturile lor la telefon sunt mai mari, pentru ca si-au depasit traficul de date, informează CNN, itat de yoda.ro.

Un purtator de cuvant de la Facebook a declarat ca reteaua de socializare "vrea sa se asigure ca videourile consuma cat mai putin trafic de date posibil, si ca oameni pot controla daca videoclipurile ruleaza automat sau nu".

Pentru a dezactiva această optiune, utilizatorii de iPhone trebuie să intre în Settings, apoi să facă scroll în jos și să dea click pe Facebook. De acolo, se duc din nou la Settings, apoi la Auto-play și aleg ulterior Wi-Fi only sau Off.

Utilizatorii de Android trebuie să în aplicația Facebook, să intre în Settings, aleg App Settings, apoi Auto-play și pun Wi-Fi Only sau Off.

Comentarii Facebook