O româncă a confundat mascații de la DIICOT cu stripării de la Chippendales

 

O româncă a confundat mascații de la DIICOT cu o trupă de striptis masculin.

 

Incidentul s-a produs în Brașov. Un student în anul 5 la Facultatea de Medicină din Târgu Mureş se ocupa de trafic de droguri, iar mama lui cultiva plantele din care fiul obţinea stupefiantele. În 8 Martie, mascații au descins la locuința fiului, iar apoi și la pensiunea mamei, unde erau crescute plantele.

 

Șeful DIICOT Braşov, procurorul Cătălin Borcoman, a relatat că studentul mergea sistematic acasă pentru a se aproviziona cu cannabis pe care îl vindea apoi, în Tg. Mureş. Acesta a fost prins în flagrant, având la el un kilogram de cannabis şi 30 de pastile de ecstasy.

 

Procurorii s-au dus și la pensiunea deţinută de mama studentului, în satul Cărpiniş. În momentul în care femeia i-a văzut pe mascaţi intrând în pensiune, a fost convinsă că fiul i-a pregătit o surpriză de ziua femeii. Mai exact, că este vorba despre chippendales deghizaţi în mascaţi. Nici vorbă însă, erau cu adevărat anchetatori care au găsit, în timpul percheziţiei din pensiune, o cultură de cannabis în dezvoltare, dar şi plante puse la uscat, scrie Brasovultau.ro.

Comentarii Facebook