Luni 10 August

O nouă profesoară UMILEȘTE un elev: ”Te ia mama dracu. Stai ţeapăn. Te calc în picioare” - VIDEO

 

O nouă profesoară a fost înregistrată de un părinte când înjură și umilește copiii. 

  

Un videoclip apărut pe Youtube la sfârşitul lunii noiembrie a devenit viral pe reţelele de socializare. Profesoara predă la Colegiul Naţional "Ana Aslan".

 

Băi băieţel, dacă nu te ia mama dracu'! Stai ţeapăn! Dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Au ajuns ca doi draci, că nu sunt oameni, doi draci, să dea peste cap o clasă întreagă. Animalul râde. Creierul lui are o problemă”, spune învăţătoarea.

 

Tratament inuman aplicat unor copii de 7-8 ani de catre invatatoarea Gheorghe Luminita din Braila de la Colegiul "Ana Aslan". V-ati lasa copilul pe mana acestei invatatoare? Credeti ca are ce cauta la catedra aceasta invatatoare?”, scrie in descrierea materialului video.

 

Singurul lucru care mă determină să nu îi bat să-i găsească nebuneala este faptul că îmi pierd serviciul. Ştiţi cum i-aş bate pe ăştia? Nu cred că vă imaginaţi. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un rahat. M-am săturat până peste cap. Mi-e silă”, mai spune învăţătoarea în înregistrare.

 

Înregistrarea a fost făcută de un părinte care a aflat de la copil despre comportamentul femeii.

 

Luminita Gheorghe are 49 de ani si a absolvit Liceul Pedagogic "Costache Negri" din Galati si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, conform profilului de Facebook al femeii.

Comentarii Facebook