O fetita de 6 ani cu trei inimi sfideaza legile naturii!

 

Amy Ferguson este unul dintre copii care ar putea impresiona si pune in umbra orice adult pentru curajul pe care il are. Fetita britanica are doar 6 ani, dar avut deja doua transplanturi de inima. Asa ca acum este la a treia inima.

 

Potrivit www.dailymail.co.uk, povestea trista a micutei Amy Ferguson a inceput la varsta de doi ani.

 

Medicii au diagnosticat-o atunci cu o afectiune severa a aortei si i-au anuntat pe parintii ca mai are de trait doar 24 de ore. Singura solutie a fost un transplant de inima, o incercare grea pentru orice om, ca sa nu mai vorbim de un copilas.

 

Incercarile lui Amy nu au luat, insa, sfarsit, intrucat trupul firav al fetitei a respins inima transplantata. Amy a urmat un tratament intensiv pentru ca organismul ei sa accepte inima, dar in final a ajuns din nou in spital. A urmat o noua interventie chirurgicala care a durat 9 ore, dar in final totul a fost bine.

 

Au trecut doi ani de la cel de-al doilea transplant, iar acum Amy duce o viata normala, dar participa la un program special, la scoala.

 


"Dupa tot ce i s-a intamplat, este inca un copil fericit care nu vrea altceva decat sa-si traiasca viata", a povestit mama ei, Veronica.

Comentarii Facebook