O fetita de 3 ani a fost salvata de la moarte de cainele ei! FOTO

 

O fetita din statul american Georgia, nascuta cu o malformatie respiratorie, a gasit un sprijin neasteptat in prietenia unui catel, care are grija ca fetiei sa nu-i lipseasca tuburile de oxigen fara de care nu ar putea respira.

Parintii Alidei Knobloch erau extrem de ingrijorati, pentru ca fetita avea nevoie permanenta de tuburile de oxigen pentru a putea respira normal si era prea mica pentru a le cara singura, scrie dailymail.co.uk

Boala a fost diagnosticata cand fetita avea doar opt luni. Acum are aproape 3 ani, insa starea ei de sanatate nu s-a imbunatatit. Parintii ar fi trebuit sa o supravegheze pe rand si mai ales sa-i duca tuburile de oxigen de care are nevoie in permanenta.

Tatal fetiteti a vazut la televizor o emisiune in care erau laudate calitatile cainilor de companie si a hotarat sa se adreseze unei firme de specialitate, pentru a-i cumpara fetitei un caine.

Animalul s-a atasat de Alida si nu o paraseste niciun moment. Mai mult, fetita lui isi permite sa mearga si pe bicicleta, pentru ca prietenul sau credincios se antreneaza cu mare bucurie la alergare.

FOTO: DailyMail.co.uk

Comentarii Facebook