Miercuri 24 Aprilie

Nouă fotografie cu Dragnea la un eveniment privat: Nu există această bătălie cu statul perpendicular, paralel

 

Victor Ponta a dat publicității o nouă fotografie în care apare Liviu Dragnea la o chermeză alături de persoane influente ale vremii. 

 

În fotografie apar Vasile Dâncu și Gabriel Oprea.

 

Era un eveniment privat, era la ziua cuiva, în luna septembrie. Nu era un eveniment oficial. Am multe fotografii. Erau persoane care nu au funcții. Nu e nimic ilegal să participi la evenimente private, nu s-a discutat nimic ilegal. Nu știu de ce minte Dragnea că a fost sau nu a fost. Nu există această bătălie cu statul perpendicular, paralel. Eu vreau ca oamenii să se trezească și să nu lăsăm pe cineva să ne mintă tot timpul și să ne manipuleze în direcția în care dorește. Când a vorbit de lupta cu statul paralel mi-am amintit cât de tare s-a luptat să vină el la ziua lui Maior”, a afirmat Ponta.

 

Înainte, Ponta a dat publicității o fotografie cu Dragnea şi Maior, care ar fi fost făcută de fugarul Sebastian Ghiţă.

 

”Eu sunt convins că toţi cei care ieri au susţinut la televizor că poza respectivă este falsă au fost dezinformaţi de domnul Dragnea. Toată această poveste cu domnul Dragnea care se luptă cu statul paralel este o minciună de la cap la coadă. Nu s-a luptat niciodată în niciun fel. Întotdeauna a vrut să fie prieten cu cei care reprezintă statul. Daca îşi dorea într-adevăr să oprească abuzurile, de doi ani are puterea totală”, a mai spus Ponta.

 

”Am multe (n.red. fotografii). O să pun pe Facebook (...) Una pe zi. Alea mai frumoase sunt la sfârşit, ca desertul”, a mai spus Ponta.

Comentarii Facebook