Miercuri 24 Aprilie

Mircea Lucescu va fi operat la spitalul din Bucuresti


Antreonorul Mircea Lucescu va fi operat la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti. Medicii sustin ca analizele arata ca a crescut lichidul acumulat in torace si pacintul trebuie operat.

Lucescu a fist suspus unui examen tomograf, care a aratat ca a crescut cantitatea de lichid in torace.

Medicii nu au precizat cu exactitate cand va avea loc operatia, dar cel mai probabil aceasta va avea loc duminica, scrie NewsIn.

 

Mircea Lucescu are contuzie pulmonara la lobul inferior drept

 

Managerul SUUB, Catalin Carstoiu, a declarat sambata ca pacientul nu poate fi transportat, tinand cont de starea in care se afla.

"Dupa investigatia de la ora 19.00 (n.red. vineri, 6 ianuarie), medicii au stabilit ca pacientul are multiple fracturi ale coastelor, hemotorax (n.red. sange in cavitatea pleurala) si contuzie pulmonara la nivelul lobului inferior drept. Nu se pune problema unui transfer catre un alt spital, pentru ca un astfel de diagnostic este foarte periculos", a declarat managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, vineri seara.
 
Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, 6 ianuarie, intr-un accident pe Bulevardul Vasile Milea din Capitala, el fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Politistii au precizat ca autoturismul condus de Mircea Lucescu s-a lovit de un tramvai, dupa ce a virat la stanga, fiind proiectat intr-un alt autoturism.

Antrenorul roman s-a ales cu dosar penal in urma acestui accident, pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii Facebook