Mesajul fetei de 17 ani care a ars în Club Colectiv! Ce își aduce aminte

 

Teo este mai norocoasă decât restul răniților de la Colectiv. Are arsuri minore pe față si pe maini și acuză politicienii pentru ceea ce s-a întâmplat la club.

 

Am fugit, la un moment dat m-am uitat in spate si l-am vazut pe prietenul meu care era blocat. M-am impiedicat si am cazut peste niste oameni, apoi altii au cazut peste mine. Am stat linistita si nu am tipat nici cand a venit acel aer cald. Am reusit sa ies. Nu stiu cine m-a tras afara. As vrea sa il cunosc, sa ii multumesc. Nu am cerut ajutor ambulantei pentru ca stiam ca oamenii de acolo erau intr-o stare mult mai grava si aveau nevoie de mai multa atentie decat mine. Sunt pozitiva si abia astept sa ma fac bine, sa ma duc acasa”, a povestit Teo pentru Antena 1.

 

La jumatate de ora de la inceperea concertului, focul de la artificii nu s-a dus drept. S-a deschis ca o floare, iar peretele de buret a luat foc. Ascultasem trupa in urma cu doua saptamani si mi-a placut cum suna. Eram fericita”, a mai spus Teo.

 

Ea a spus că nu doreste sa mai ramana in Romania daca lucrurile nu se vor schimba. ”Imi doream sa plec in Anglia la o facultate ca sa studiez psihologie si criminologie. Doream sa lucrez cu politia, sa ajut oameni. Imi pare rau ca a trebuit sa se intample asa ceva pentru incompetenta unora. A fost groaznic. Daca reusim ceva si se schimba lucrurile, raman in tara, daca nu se schimba nimic, plec pentru ca nu cred ca o sa imi fie bine. Nu o sa reusesc”, a spus Teo pentru Observatorul de la Antena 1.

 

Mărturia unui tânăr de la Colectiv: ”Am salvat-o pe sora mea pentru ca s-a tinut de lantul meu de la blugi”

Comentarii Facebook