Mesajul Andreei Marin care le-a pus pe femeile din România pe gânduri


Andreea Marin a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care atrage atenția asupra violenței domestice și le îndeamnă pe femei să ia atitudine în fața celor care vor să le agreseze.

"O femeie este agresata la fiecare 30 de secunde in Romania! In 2010, aproape 120 de mii de femei au trait abuzul in propria casa, iar din pricina cruzimii sotului, uneori in fata copiilor, 99 au murit. Una din 4 femei din Romania va fi la un moment dat in viata agresata! Sunt statistici dure care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste violenta domestica.

Studiile arata ca normele sociale, atitudinile si anumite credinte contribuie la violenta emotionala, psihologica, economica, fizica si sexuala asupra femeilor.
Din pacate, violenta domestica reprezinta o problema majora care nu tine cont de educatie si nici de statutul financiar.
Psihologul Scoala Mamelor ne spune cum putem preveni noi, ca societate, violenta domestica dar si cum pot preveni barbatii violenta asupra femeilor ", a scris Andreea Marin pe Facebook.

Mesajul a fost apreciat imediat și a adunat foarte multe reacții.

Comentarii Facebook