Membrii echipei TVR, printre care si Adelin Petrisor, au fost retinuti si amenintati cu cutitul in capitala egipteana Cairo

Membrii echipei TVR au fost retinuti si amenintati cu cutitul in capitala egipteana Cairo, unde au loc violente intre sustinatorii si opozantii regimului Mubarak.

 

Trimisii TVR in capitala egipteana Cairo, Adelin Petrisor si operatorul sau, au fost retinuti de civilii dintr-un cartier sarac al orasului, anunta tvr.ro. Cei doi au fost legitimati si amenintati cu cutitul in timp ce incercau sa realizeze un material. Translatorul echipei a fost acuzat de tradare, iar imaginile filmate au fost confiscate, anunta tvr.ro. In cele din urma, echipa TVR a sunat la Ambasada si a reusit sa detensioneze situatia.

 

Potrivit presei internationale, sute de protestatari au fost raniti in incidentele de astazi din Cairo. In Piata Tahrir, opozantii si sustinatorii presedintelui Mubarak au aruncat cu pietre unii spre altii. In piata s-ar fi auzit, potrivit presei, si focuri de arma, iar Armata a folosit tunurile de apa impotriva protestatarilor.

 

De noua zile, mii de egipteni au iesit in centrul Capitalei, dar si in alte orase, si cer demisia presedintelui Mubarak.

 

Foto: topnews.ae

Comentarii Facebook