Madalina Manole va fi inmormantata la Ploiesti


Madalina Manole va fi inmormantata la Ploiesti, vineri, 16 iulie. La ceremonia funerara sunt astepati sa asiste mii de oameni din familie, prieteni apropiati, dar si foarte multi fani.

Artista s-a nascut in 14 iulie 1967, in Valenii de Munte, si a fost iubita de o tara intreaga pentru hoturile pe care le-a scos in anii '90. In 1991 a obtinut discul de aur pentru albumul "Fata draga".

Madalina Manole a murit in ziua in care a implinit 43 de ani, in 14 iulie, dupa ce a baut 400 de mililitri de pesticide. Raportul medico-legal arata ca artista a murit in cateva minute si ca era sanatoasa, excluzand zvonurile ca ar fi fost bolnava.

"Zvonurile ca ar fi suferit de alte boli la pancreas, ficat nu sunt fondate. Organele interne aratau normal pentru varsta Madalinei Manole. Arata ca o femeie? foarte bine pentru o femeie? de varsta ei. Doza ingerata a fost mare, doza absorbita a fost mare. Moartea a survenit intr-un minut. E suficient o cantitate mica pentru a ucide un individ. De asta se foloseste ca pesticid o substanta foarte mica pentru ca este eficienta", a declarat Dan Dermengiu, director IML Bucuresti,

Madalina Manole a lasat in urma un mesaj familiei, prin care isi cere scuze.

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (n. red. sotul)... imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vina. ...Imi cer scuze si de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult", a scris artista in mesajul de adio.

Comentarii Facebook