Madalina Manole, condusa pe ultimul drum de 5.000 de oameni - VIDEO

 

Madalina Manole a fost condusa pe ultimul drum de rude, prieteni, dar si mii de fani care au venit sa isi ia ramas bun de la artista.

 

Fata cu parul de foc a fost aplaudata in timp ce a parasit ultima scena. Sicriul a fost depus la cimitirul Bolovani, in cripa familiei sale. Mii de oameni au plans si s-au rugat pentru sufletul artistei.

Fanii s-au strans inca de dimineata la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti in locul in care Madalina Manole a sustinut primul ei concert in urma cu mai bine de 20 de ani.

Oamenii au depus flori si fost nevoie de interventia jandarmilor pentru a calma spiritele, deoarece fanii artistei au vrut sa intre toti o data in cladire, pentru a-si lua ramas bun. Au fost alaturi de ea si prieteni dragi: Nico, Ovidiu Comornic, Maria Dragomiroiu, George Nicolescu.

Cortegiul funerar a ajuns la cimitirul Bolovani in jurul orei 19.00 si a fost depus in cavoul familiei.

Trupul Madalinei a fost gasit miercuri dimineata de sotul ei, Mircea Petru, in locuinta din Otopeni. La ora 6.30 acesta a apelat 112 si a anuntat evenimentul nefericit. Prima ipoteza a anchetatorilor este sinuciderea.

Se pare ca artista ar fi luat o doza prea mare de medicamente, dar inca nu se stie exact care au fost acestea.

"Sotul a apelat serviciul de ambulanta, dupa ce a gasit-o cazuta in holul locuintei. Ancheta este in desfasurare. Sotul a spus ca s-au culcat linistiti in jurul orei unu, mai ales ca azi era ziua ei", a declarat Manuel Nica de la Politia Ilfov.

Inainte de a-si lua viata inghitind pesticid Madalina Manole a salvat in telefonul mobil un mesaj SMS pentru cei dragi

Iata textul acestui mesaj, in care cantareata spunea ca nu se mai suporta, conform ziarului Adevarul

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (n. red. sotul)... imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vina. ...Imi cer scuze şi de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult"

Madalina si sotul ei fusesera la inregistrari pana la ora 22.00, dupa care au facut cumparaturi la Metro. Sotul Madalinei, Mircea Petru, spune ca au stat de vorba pana tarziu, in jurul orei 1, fara ca ceva sa para suspect.

Autopsia efectuata de medicii de la IML Bucuresti a relevat ca Madalina Manole a baut 400 de mililitri de insecticid. Artista nu suferea de nicio boala si nu era anorexica, asa cum se vehicula in cursul zilei de ieri.

Medicii de la medicina legala au declarat ca Madalina Manole a baut Furadan, un insecticid extrem de puternic, care a facut ca moartea sa survina in cateva minute de la ingerarea substantei. Asa se explica de ce a cazut si a suferit si o leziune la cap.

Autopsia efectuata la IML Bucuresti mai arata ca artista nu era bolnava, nu suferea de afectiuni cardiace, nu era anorexica si ca avea o greutate normala.

Anchetatorii sustin ca artista si-a turnat insecticid dintr-o sticla intr-un pahar de 500 de mililitri si l-a baut aproape tot.

 

Video: realitatea.net

Comentarii Facebook