Miercuri 24 Aprilie

Madalina Manole a murit in cateva minute, sustin medicii de la IML Bucuresti

 

Medicii de la IML Bucuresti sustin ca in urma necropsiei s-a dovedit ca Madalina Manole era sanatoasa si a murit dupa un minut de la ingerarea insecticidului Furadan.

 

"Am recoltat probe pentru a vedea daca pe langa Furadan nu a ingerat si alte substante toxice. Dureaza mai multe zile pentru a vedea. La alcoolemie dureaza cateva zile, dar alte substante dureaza mai mult. Zvonurile ca ar fi suferit de alte boli la pancreas, ficat nu sunt fondate. Organele interne aratau normal pentru varsta Madalinei Manole. Arata ca o femeie foarte bine pentru o femeie de varsta ei. Doza ingerata a fost mare, doza absorbita a fost mare. Moartea a survenit intr-un minut. E suficient o cantitate mica pentru a ucide un individ. De asta se foloseste ca pesticid o substanta foarte mica pentru ca este eficienta", a declarat Dan Dermengiu, director IML Bucuresti,


"Este foarte greu sa isi inchipui ca mai putea fi salvata. Trebuia ingerata intr-un spital ca sa poti sa spui ca putea fi salvata. S-a intervenit repede, dar nu se mai putea face nimic", a mai spus Demergiu.

Comentarii Facebook