Larry Hagman a murit. Interpretul lui J.R. din ”Dallas” s-a stins din viață


Larry Hagman, interpretul celebrului J.R. Ewing fin serialul ”Dallas”, s-a stins din viață. Actorul a fost răpus de cancer, fiind diagnosticat cu un an în urmă.

Hagman a murit în spitalul din Dallas, Texas, unde a fost internat în urma unor complicații suferite. Alături de acesta s-au aflat Linda Gray şi Patrick Duffy, colegii lui din serial.

"Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit", se arată într-o declaraţie de presă a familiei actorului.

Actorul american a anunţat în octombrie 2011 că suferă de un tip de cancer aflat într-un stadiu în care poate fi tratat. Totodată, Hagman a anunţat că a început deja tratamentul şi că şi-a modificat anumite elemente din stilul său de viaţă, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Hagman a fost supus unui transplant de ficat în 1995, după ani de alcoolism şi de atunci a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi şi s-a pronunţat şi împotriva fumatului, potrivit Mediafax.

Larry Hagman a fost un actor și producător TV, dar rolul care l-a consacrat a fost cel al lui J.R. Ewing, episodul ”Who shot J.R.?” fiind unul dintre programele cu cele mai mari audiențe până în ziua de azi.



Comentarii Facebook