Luni 8 Martie

Japonia și SUA se bat cu roboți URIAȘI! Cum arată ”luptătorii” VIDEODouă companii, din Statele Unite ale Americii și Japonia, din domeniul roboticii, se vor duela cu doi roboți uriași anul viitor.

Provocarea a venit din partea americanilor de la compania MegaBots Inc, care au construit primul robot uriaș din SUA, controlat de un pilot. Astfel, aceștia le-au propus omologilor lor japonezi, de la Suidobashi heavy industry, care au la rândul lor un ”Mecha” (N.red. robot de dimensiuni mari, pilotat din interior de o persoană), să se dueleze.

Americanii au lansat provocarea sub forma unui videoclip postat pe YouTube, care a devenit rapid viral.Două companii, din Statele Unite ale Americii și Japonia, din domeniul roboticii, se vor duela cu doi roboți uriați în viitorul apropiat.

După câteva zile, cei de la Suidobashi au acceptat provocarea, tot prin intermediul unui videoclip. Japonezii au avut totuși o condiție, ca duelul să conțină și o bătaie între cei doi roboți. Aceștia i-au îndemnat pe americani să facă robotul ”mai cool”, nu doar să îi pună câteva arme pe el.


Comentarii Facebook