Imagini desprinse din filmele de groază în România. Doi oameni fără adăpost au fost incendiați în plină zi



Scene halucinante au avut loc, vineri dimienață, într-un cartier din Galați, unde doi oameni fără adăpost au fost incendiați. O persoană necunoscută a turnat benzină pe ei și le-a dat foc, în timp ce dormeau în fața unui bloc.

Cei doi bărbaţi, de 49 şi 59 de ani, obişnuiau să doarmă sub cerul liber şi se acopereau cu cartoane. Ambii s-au trezit în flăcări după ce cineva a aruncat carburant peste ei. Când au ajuns ambulanţele, poliţiştii erau la faţa locului şi stingeau victimele cu extinctoarele, potrivit realitatea.net.

"Cineva a trecut şi le-a dat foc pur şi simplu. Un bărbat de 49 de ani a suferit arsuri grave pe circa 70-75 la sută din suprafaţă. Acesta se află în stare gravă. Al doilea pacient, de 59 de ani, are arsuri la nivelul membrelor inferioare, în special la nivelul gambelor. Sunt internaţi în stare destul de gravă, în special primul pacient", a afirmat Mihai Polinschi, director SAJ Galaţi.

Oamenii legii merg pe două variante. Fie cei doi au fost incendiați de cineva care locuieşte în zonă a fost deranjat de prezenţa lor şi de faptul că uneori consumau alcool, fie un alt om al străzii a vrut să le ia locul.

Poliţiştii îl caută acum pe incendiator, iar dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Comentarii Facebook