IMAGINEA ZILEI: Cum arată bărbatul care bea doar cola de 40 de ani FOTO


Un bărbat din Corația, în vârstă de 75 de ani mărturisește că nu a băut decât cola în ultimii 40 de ani, în urma unei promisiuni făcute mamei sale.

Pero Ajtman i-a promis mamei sale că va renunța la alcool, astfel că în ultimele patru decenii bărbatul nu s-a mai atins de băutură, însă a început să consume doar Coca-Cola.

"Mamei nu îi plăcea că obișnuiam să beau alcool când eram tânăr, pentru că era foarte religioasă. M-a făcut să promit că nu voi mai consuma alcool niciodată, astfel că am început să beau Coca Cola în schimb, pentru că era singura băutură care avea un gust la fel de bun ca vinul", povestește croatul Pero Ajtman, în vârstă de 75 de ani, care în ultimii 40 de ani a băut în fiecare zi câteva pahare de Coca Cola, potrivit odditycentral.com.

Acum beau un pahar dimineața, unul înainte de prânz și altul după, unul la cină și încă unul înainte să mă culc. Nu beau niciodată altceva”, povestește croatul.

 



Deși a fost avertizat deseori de medici, Ajtman susține cp nu a avut niciodată probleme de sănătate din această cauza. "Coca Cola este drogul meu acum și o voi bea până mor", susține Pero.

 

Comentarii Facebook