Horoscopul familiei pentru anul 2013


Scorpionii vor avea parte de o atmosferă paşnică în prima parte a anului.

Iată ce îţi rezervă astrele la capitolul familie, potrivit sfatulprintilor.ro, în 2013.

Scorpion - Lucrurile par a fi mixte la capitolul familie. În prima jumăptate a anului, atmosfera va fi paşnică. Aspiraţiile şi aşpteptările familiei vor fi împlinite. Iar tu vei fi respectat de membrii familiei. Totuşi, tranzitul planetei Saturn în cea de-a doua parte a anului îţi poate aduce câteva griji legate de sănătate, iar unii membri ai familiei pot avea un comportament negativ.

Săgetator - Aspecte mixte la capitolul familie se vor înregistra şi la Săgetatori. Tranzitul lui Jupiter poate aduce câteva elemente de stres în relaţia cu familia, în prima parte a anului. Însă, lucrurile se îndreapta, în partea a doua a anului. Un eveniment pozitiv se va petrece în viaţa ta şi vei avea parte de urările şi ajutorul întregii familii.

Capricorn - În 2013 nu vor fi aspecte favorabile în ceea ce priveşte familia. Pe lângă faptul că se anunţă câteva mici neînţelegeri, s-ar putea ivi şi câteva probleme medicale la cineva din familie. Vor exista însă şi aspecte pozitive în familie, în sensul că te vei înclina către partea spirituală şi vei pleca în pelerinaj cu partenerul de viaţă.

Vărsător - Prima parte a anului se anunţă foarte benefică sub aspectul familiei la Vărsători. În sânul familiei va fi pace şi armonie. În cea de-a doua parte, însă, relaţiile cu persoanele în vârstă din familia ta se pot destabiliza. Este bine să nu judeci oamenii şi să ocoleşti certurile. Nu îţi vor aduce nimic bun şi te vor face să-ţi pierzi reputaţia în faţa membrilor familiei.
 
Peşti - Anul 2013 nu pare a fi foarte bun din punctul de vedere al familiei. Vei depune foarte multe eforturi pentru progresul familiei. Unele vor avea success, altele nu. Se pare că unii prieteni sau chiar membri ai familiei nu-şi vor mai respecta cuvântul, aşa că este bine să nu te bazezi doar pe alţii. Din aceste cauze vei simţi presiune şi agitaţie în sânul familiei.

Berbec - Datorită prezenţei lui Mercur în cea de-a doua casă, numărul membrilor familiei tale va creşte. Predicţiile astrale pentru 2013 arată că în familia ta va fi întâmpinat fie un nou-născut, fie o noua mireasă. În cazul în care e nevoie să cheltui o sumă de bani pentru un membru al familiei, nu ezita să o faci. Cu toate acestea, unii membri ai familiei tale îţi pot crea neplăceri. De aceea, ar fi recomandat să nu povesteşti tuturor problemele tale.

Taur - Prezenţa lui Jupiter în prima casa îţi rezervă multă fericire în sânul familiei şi chiar se anunţă celebrarea unui eveniment special în 2013. Este posibil să petreci o vreme departe de familie, din diverse motive. Ai grija la deciziile pe care le ei din acest punct de vedere pentru că s-ar putea să te îngrijoreze tot anul.

Gemeni - Cu toate că, per ansamblu, se anunţă un an liniştit din punct de vedere familial, comportamentul unora dintre membrii familiei te poate răni. Este recomandat să eviţi situaţiile dificile şi să dai înapoi pentru a nu crea conflicte mai mari. Dacă încerci să îmbunătăţeşti relaţiile cu cei apropiaţi, acestea vor deveni cordiale. Există posibilitatea unor probleme de sănătate la copii.

Rac - Tranziţia lui Jupiter aduce fericire în sânul familiei. Totuşi, tranziţia lui Saturn nu este benefică pentru unii dintre membrii săi, ceea ce îţi poate da senzaţia că fericirea nu este completă. S-ar putea să fi învinovăţit că nu te implici mai mult în viaţa de familie. Este posibil ca părinţii sau altcineva apropiat să aibă câteva probleme de sănătate.

Fecioaraă - Atmosfera de acasă va fi de pace şi fericire. Relaţiile cu fraţii sau surorile se vor îmbunătăţi, iar unele rude de departe te vor vizita, ceea ce îţi va crea o mare bucurie. În cazul în care ai anumite probleme legale în familie, acestea se vor rezolva.

Balanţă - Pentru persoanele născute în Balanţă, nu se anunţă un an foarte bun sub aspectul familiei. Tocmai de aceea, este foarte important pentru tine să fii atent la toate lucrurile care au legatură cu familia ta. Unii membri s-ar putea comporta într-o manieră care nu îţi va fi pe plac, ba mai mult s-ar putea să nu-şi respecte promisiunile făcute. Previziunile astrale pentru 2013 relevă şi o ceartă cu o femeie din familia ta care poate duce la ruperea relaţiilor cu ea. Este recomandat să fii atent şi la comportamentul tău, altfel poţi avea parte de discordie în familie.




Comentarii Facebook