Miercuri 17 Aprilie

Guvernul anunță GER: Vor fi ”mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada următoare”. UPDATE: Meteorologii nu confirmă

 

Prognoza meteorologică pentru următoarea perioadă indică un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, cu geruri anormale pentru perioada următoare, conform Guvernului.

 

Datele provin dintr-un document al Guvernului, prin care se reglementează un transfer de fonduri către primării pentru acoperirea costurilor generate de iarnă.

 

Potrivit prognozei meteorologice, va exista un proces de transfer al maselor de aer arctic în Europa, rezultând geruri anormale pentru perioada următoare, ceea ce va determina creşterea consumului prognozat de energie electrică şi termică pe perioada sezonului rece. În aceste condiţii există riscul ca autorităţile locale să nu poată asigura stocurile necesare furnizării în condiţii optime a agentului termic pentru populaţie pentru perioada friguroasă în anul 2013”, se arată în nota de fundamentare a unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului.

 

Meteorologii clujeni infirmă prognoză GUVERNULUI, care anunța că vine GERUL. Cum va fi vremea în REALITATE?

Comentarii Facebook