Google pregătește o surpriză pentru împătimiții de jocuri video. Lansează YouTube Gaming


Google lansează un nou serviciu, destinat iubitorilor de jocuri video, YouTube Gaming, care constă într-o aplicaţie şi website gândite pentru accesul facil la conţinut video şi live stream-uri pe teme de gaming.

Google descrie YouTube Gaming drept o experienţă separată de restul YouTube: ˝Poţi căuta cu încredere ştiind că la folosirea termenului Call lista cu rezultate va conţine referinţe la Call of Duty şi nu Call Me Maybe (videoclip youtube)˝. Altfel spus, aplicaţia şi portalul YouTube Gaming vor afişa prioritar doar conţinut YouTube care are efectiv legătură cu jocurile, într-o interfaţă adecvată pentru scopul propus, scrie go4it.ro.

Astfel, peste 25000 jocuri vor fi găzduite de noua platformă YouTube Gaming în pagini dedicate, oferind acces la selecţii de filmuleţe şi canale de conţinut puse la dispoziţie de producători şi alţi furnizori.

Totuși, YouTube Gaming nu este o platformă separată complet de serviciul YouTube, astfel că tot conţinutul despre jocuri disponibil deja pe YouTube va fi preluat şi pe noul serviciu.

Plaforma Google va fi lansată în aceastp varp, prima dată pentru Statele Unite şi Marea Britanie, urmând ca accesul să fie deschis pentru noi regiuni la o dată ulterioară.

Comentarii Facebook