Vineri 18 Octombrie

Google lansează o aplicație prin care simplifică transferul de fișiere între telefoaneCompania Google lucrează la o nouă aplicație, numită Files Go, care faciliteaza eliberarea spatiului de stocare pe telefoane.si transferul de fisiere.


Mai exact, este vorba despre un manager de fisiere care ofera un set de facilitati care o recomanda celor care detin un telefon cu spatiu de stocare redus.

Files Go este la baza un manager de fisiere care permite utilizatorilor sa-si regaseasca si sa-si gestioneze fisierele stocate pe telefon – sa copieze, sa mute si sa stearga imaginile, filmele si orice alte tipuri de fisiere, potrivit News.ro.

Dincolo de aceasta optiune de baza, Files Go ofera doua alte facilitati. Prima dintre acestea este eliberarea a spatiului de stocare prin stergerea automata a fisierelor temporare sau duplicate ori a aplicatiilor care nu mai sunt folosite.

Cea de-a doua este o functie de transfer al fisierelor de pe un telefon pe altul. Operatiunea este gândita pentru a fi usor de folosit pentru majoritatea utilizatorilor si foloseste in acest sens conexiunea Bluetooth a telefonului.

Desi Google nu a comunicat nimic oficial in acest sens, aplicatia Files Go ar putea fi inclusa pe lista aplicatiilor de baza, care sunt preinstalate pe telefoanele care rulează Android.Comentarii Facebook