Full Tilt Poker a furat 440 de milioane de dolari de la jucatori


Site-ul de poker online Full Tilt Poker a furat 440 de milioane de dolari din conturile jucatorilor, iar banii i-a folosit pentru a acorda bonusuri "grase" membrilor consiliului de administratie, a anuntat marti biroul Procuraturii din Manhattan.

"Full Tilt Poker a escrocat jucatorii, facandu-i sa creada ca sumele pe care ei le depuneau pentru acest joc online se aflau in siguranta si erau disponibile in orice moment", a anuntat intr-un comunicat Preet Bharara de la biroul Procuraturii din Manhattan, potrivit Mediafax.

"In realitate, Full Tilt Poker nu pastra fonduri suficiente pentru a rambursa jucatorii si, mai mult de atat, folosea aceste fonduri pentru a acorda bonusuri membrilor consiliului de administratie si a actionarilor, in valoare de peste 440 de milioane de dolari, acordate incepand din aprilie 2007", a mai precizat sursa citata.

"Full Tilt nu era un site de poker legal, ci o adevarata schema Ponzi", a adaugat Preet Bharara, facand referire la celebra escrocherie de tip piramidal in urma careia celebrul finantist Bernard Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare.

Ancheta procurorilor americani a fost inceputa in luna aprilie.

Comentarii Facebook