Frunza din logo -ul de tara, parodiata pe internet: de la frunza Evei la marijuana


Frunza din logo-ul de tara al Romaniei a ajuns sursa de amuzament pe internet si este parodiata in fel si chip. De la marijuana, la frunza Evei sau frunza ce rasare dintr-un tomberon "vizitat" de un cersetor, bataia de joc imbraca diverse forme.


Sloganul brandului turistic al Romaniei, "Explore the Carpathian garden", a fost lansat la Shanghai si este si el controversat. Frunza din logo, insa, a starnit un val de nemultumiri si ironii, mai ales dupa ce s-a aflat ca este o copie a unui proiect initiat de o firma din Marea Britanie.

Piticu, cel de la care a pornit tot scandalul, a lansat si un concurs pe internet, cerandu-le tuturor sa vina cu cel mai bun logo pentru promovarea Romaniei.

"Frunza din logo-ul de tara reprezinta cat se poate de bine #romania, nu ne ocupam noi cu taiatul frunzelor la caini? Prin gradina carpatica?", sustine un utilizator de Twitter.

"Dragi turisti straini, va asteptam in gradina carpatina. Toaleta e dupa copac. Brusturi gasiti voi..."
, sustine AndyMihail care propune si un slogan: "Romania - tara gunoaielor", spune andreiciobica.


Versiuni ironice au aparut si pe Facebook: "Pe-un picior de plai, / Pe-o gura de rai, / Iata cresc in cale, / Si se coc la soare, / Straturi lungi si late, / Varza si tomate, / Castraveti bogati / In the Garden of Carpati".

Comentarii Facebook