Joi 23 Martie

Fetita de 14 ani care arata ca de 105 ani!

 

Hayley Okines, o adolescenta in varsta de 14 ani, sufera de sindromul progeria, o boala ce o face sa imbatraneasca prematur, iar doctorii i-au spus ca nu va trai decat pana la 13 ani.

In ciuda celor spuse de medici, Hayley a implinit acum 14 ani si a reusit chiar sa-si publice autobiografia. In aceasta carte, scrisa cu ajutorul mamei sale, tanara vorbeste despre trairile normale ale unui adolescent, pasiunile pentru starurile din muzica sau neplacerile provocate de scoala. Cititorului ii este insa oferita si o viziune unica in viata unui copil ce imbatraneste de opt ori mai repede, care la 14 ani,are corpul unei batrane de 105 ani, scrie Mediafax.ro.

Cu toate ca viata ii este complicata, Hayley este optimista: "Mama spune ca sunt una la opt milioane din cauza bolii de care sufar. Eu simt ca am un plan pentru viitor. Cred ca poate ma voi casatori atunci cand voi creste mai mare. Dar mama spune ca alesul trebuie sa fie unul special care sa vada dincolo de boala mea", a spus Hayley, informeaza Daily Mail.

Visul cel mai mare pe care Hayley l-a avut pana in acest moment a fost acela de a-l intalni pe cantaretul ei preferat, Justin Biber, lucru care s-a si intamplat.

 

Foto: haylezspage.com

Comentarii Facebook