Facebook ”împrumută” o funcție de la Snapchat. Vezi despre ce este vorba


Rețeaua de socializare Facebook este cunoscută pentru ritmul alert ăn care introduce noi funcșii, însă nu toate sunt chiar atât de ”originale”.

Facebook pare să se inspire din ce în ce mai mult de la Snapchat în încercarea de a inova conținutul pe care îl prezintă pe site. Astfel, Facebook împrumută o nouă funcție de la mult mai tânăra rețea socială: mai exact, filtrele, efectele și măștile pe care le știm deja foarte bine de pe Snapchat au început să apară și pe Facebook, potrivit playteh.ro.

Site-ul de socializare testează astfel o nouă funcție ce le permite utilizatorilor să adauge astfel de efecte în cadrul videoclipurilor sau selfie-urilor pe care le fac. În plus, acest conținut, odată publicat pe wall, va dispărea după 24 de ore, dacă nimeni nu postează vreun comentariu.

Funcția a fost lansată, în variantă de test, pentru utilizatorii din Irlanda, iar dacă va avea succes va deveni disponibilă la nivel global.

Momentan, noua funcție nu are un nume, iar utilizatorii care dispun de ea trebuie să apese pe butonul de cameră, din stânga sus, iar apoi vor avea acces la toate noile opțiuni.

Comentarii Facebook