Elicopter prabusit la Fundata, judetul Brasov. Sapte militari erau la bordul aparatului

UPDATE (ORA 21.25)

 

Salvamontistii au recuperat in zona Fundata-Zarnesti patru cadavre ale militarilor din elicopterul prabusit.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (ORA 19.48)

 

Elicopterul apartine armatei israeliene si s-a prabusit in jurul orei 15.20, potrivit unui comunicat al Ministerul Apararii. La bordul acestuia se aflau sase militari israelieni si unul roman. Elicopterul participa la un exercitiu comun aerian romano-israelian. Potrivit MApN, aparatul a pierdut legatura radio cu centrul de control.



La aceasta ora, trei elicoptere, unul romanesc si doua israeliene, participa la operatiunile de cautare-salvare.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Un elicopter s-a prabusit in localitatea Fundata, din judetul Brasov. Se pare ca elicopterul apartinea armatei israeliene si a decolat de la baza Boboc pentru un exercitiu aerian.

 

In elicopter se aflau mai multi soldati romani pe langa cei americani. Ambasada SUA nu a confirmat pana acum decesul soldatilor.

 

Elicopterul care s-a prabusit este tip Ch 53 si era pilotat de un echipaj israelian si in randul militarilor se afla si un militar roman.

 

Comentarii Facebook