El este EROUL de la Club Colectiv. Și-a dat viața pentru a-i salva pe alții

 

Claudiu Petre este eroul de la Club Colectiv. El a fost dat dispărut de prieteni şi de familie după ce a fost urcat într-o ambulanţă, dar a fost identificat la IML. 

 

Claudiu, blogger pasionat de rock, se salvaze din incendiu, dar a mai intrat de două ori în flăcări pentru a-şi salva prietenii de la moarte.

 

Flavia, a fost salvată de Claudiu: „Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă… Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară şi s-a dus să mai salveze.” 

 

Familia şi prietenii au făcut apeluri disperate pe reţelele de socializare şi în mass media pentru a-l găsi. ”El e Claudiu Petre, unul dintre eroii-victimă din infernul de ieri. Din păcate e de negăsit. Dacă în primă fază s-a spus prin toate canalele că a plecat dintre noi, nu se numără printre cei decedați (identificați la IML). Familia îl caută prin spitale. E cu siguranță una dintre victimele neidentificate. Actele și mobilul lui au rămas la un amic, după ce Claudiu a salvat o fată și a reintrat în club pentru a mai scoate o victimă. Este un tip corpolent, are peste 1.75cm, 100kg (Claudiu să nu mă alergi dacă te-am făcut mai plinuț), barbă mare, ochi căprui. Se știe că a făcut de două ori stop cardiac la locul accidentului și în ambulanță, dar, cu ajutorul medicilor nu a cedat lupta pentru viață. Are arsuri predominant pe față. Cine îl poate identifica prin spitale, e rugat să anunțe. Mulțumesc. #findeme. #findeClaudiu”, a scris Cătălina Cochinescu, pe Facebook, încercând să-l găsească pe Claudiu.

 

Trupul lui a fost găsit la IML, scrie nașul.tv.

Comentarii Facebook