E.ON Energie, amendă de 50.000 de lei pentru cozi la ghișee. De ce mută toate procesele la MUREȘ?

 

E.ON Energie România a primit o amendă de 50.000 de lei pentru cozi la chișee din partea Protecției Consumatorilor, dar a pierdut contestația depusă la Tribunalul Mureș.

 

Comisarii de la OPC Iași au amendat E.ON Energie Români pentru că au considerat că furnizorul de energie şi gaze naturale a încălcat diligenţa profesională în relaţia cu consumatorii din cauza aglomeraţiei de la centrul de relaţii cu publicul de pe strada Agata Bârsescu din municipiul Iasi. 

 

Pe lângă amendă, OPC Iași a dispus E.ON să suplimenteze numărul centrelor de relaţii cu publicul atât în municipiu, cât şi în judeţ, scrie ziaruldeiasi.ro.

 

E.ON Energi a mutat procesul la Mureș, unde are și sediul principal și unde sunt mutate toate procesele, inclusiv contenstațiile pentru amenzile primite de la Primăria Cluj-Napoca, spre exemplu.

 

În 7 octombrie, Tribunalul Mureş a respins ca neîntemeiată o cerere a E.ON de anulare a procesului verbal de amendă amintit.

 

E.ON invocă în strămutarea proceselor faptul că presiunea mediatică este prea mare și la Mureș lucrurile sunt mai ”reci”.

Comentarii Facebook