Dr. Oz propune 4 trucuri care te ajuta sa-ti remodelezi corpul in 30 de zile

 

Dr. Oz propune o serie de trucuri care vin in ajutorul doamnelor ce doresc sa fie mai suple si mai sanatoase.
 

Astfel ca, micul dejun trebuie sa contina orez brun care are rolul de a accelera metabolismul. Acesta contine carbohidrati complecsi, care se digera lent, si multe fibre care mentin senzatia de satietate pe o perioada mai lunga.

De asemenea, este foarte important ca in fiecare dimineata pe stomacul gol sa se bea un pahar cu apa calduta si putina zeama de lamaie, iar inainte cu o jumatate de ora de fiecare masa principala consuma doua pahare cu apa, scrie Eva.ro.

Alege o masa pe zi din care sa excluzi complet produsele animale precum carne, oua, lactate. Chiar daca poate sa para ceva foarte dificil pentru unele persoane obisnuite sa consume produse de origine animala la fiecare masa, Dr. Oz recomanda aplicarea acestei strategii macar la o masa principala din timpul zilei.

Acest lucru va da rezultate spectaculoase in cazul persoanelor care doresc sa slabeasca, deoarece carnea nu contine fibre, iar acestea sunt esentiale pentru a scapa de kilograme si de a potoli foamea. Chiar si carnea slaba are un continut de grasimi destul de ridicat, din care majoritatea sunt saturate precum grasimi rele care afecteaza inima. Alte surse alternative de proteine sunt: fasolea boabe, lintea, nautul, quinoa, amaranth-ul, meiul, mazarea, soia si orezul brun.

 

Vezi AICI mai multe detalii.

 

Foto: eva.ro

Comentarii Facebook