Dr. Oz: Cum să scapi rapid de burtă


Grăsimea abdominală este cel mai greu de ars și pentru a obține abdomenul perfect trebuie să faci mult sport, însă este foarte importantă și dieta.

Celebrul nutirționist dr. Oz recomandă o serie de alimente care ajută la arderea grăsimii abdominale și te ajută să obții abdomenul la care ai visat mereu.

Ce alimente te ajută să dai jos burta

Dr. Oz spune că cel mai mare ajutor vine tot de la grăsimi, dar nu orice fel de grăsimi, ci acelea mononesaturate. Grăsimile bune care se găsesc în ulei de măsline, nuci, alune, seminţe de in, etc. Sunt de mare ajutor dacă vrei o talie mai subţire. Studii realizate de specialiştii în diabet au dovedit că grăsimile mononesaturate te ajută să slăbeşti, deci sunt o bună cale de a preveni diabetul de tip II. Vezi şi alte metode de a preveni diabetul!

Grăsimile sunt şi o bună sursă de energie, chiar dacă ne-am obişnuit să credem că numai făinoasele şi dulciurile de dau energie. Grăsimi mononesaturate mai găseşti în avocado, uleiul din sâmburi de struguri, ulei de porumb, ulei şi seminţe de floarea soarelui.

Ce alimente te îngraşă în zona abdomenului

Dacă mai era nevoie, dr. Oz te îndeamnă să stai depate de alimente procesate. Ingredientele care duc la îngrăşare în zona abdomenului sunt uleiurile hidrogenate şi făina albă. Cu orice preţ trebuie să eviţi grăsimile trans care se găsesc în dulciuri, produse de patiserie şi unele margarine. Medicul spune că acestea pot chiar s redistribuie grăsimea din alte zone către abdomen.

Mai multe detalii pe Unica.ro

Comentarii Facebook