Doroftei il invita pe Emil Boc in ring


Campionul Leonard Doroftei le ia apararea sportivilor in scandalul privind diminuarea rentei viagere. "Mosul" il invita in ring pe premierul Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu a solicitat scaderea rentei viagere platita de catre stat sportivilor care s-au retras din activitate.

"Sportivii au dat tot ce a fost mai bun pentru tara lor. Sunt multe cazuri de fosti sportivi care dau renta viagera pe medicamente. Trebuie sa avem grija de ceea ce vine din urma in sportul romanesc. Eu nu cred ca presedintele si premierul vor intoarce spatele sportului. Am un ring de box la mine in pravalie. Il astept pe Emil Boc aici. O sa ii povestesc cate ceva despre pumnii pe care i-am luat, cand am incercat sa duc tricolorul unde ii e locul. Sunt sigur ca va lua cea mai buna decizie", a declarat Leonard Doroftei, la Realitatea TV.

Seful statului a trimis in Parlament legea pentru extinderea sferei beneficiarilor de rente viagere pentru sportivi de performanta, pe motiv ca o crestere ar fi in detrimentul performantei in sport.

Comentarii Facebook