Doi dintre cei trei europarlamentari acuzati de coruptie au demisionat. Adrian Severin nu!

Adrian Severin a anuntat ca nu demisioneaza din Parlamentul European, cum au facut ceilalti doi parlamentari acuzati de coruptie, austriacul Ernest Strasser si slovenul Zoran Thaler.

 

Potrivit  Mediafax, Adrian Severin a avut o intalnire cu Martin Schultz, liderul socialistilor din PE. "I-am spus domnului Schultz ca sunt gata sa ma retrag din grupul socialist pana la epuizarea tuturor investigatiilor care sper sa inceapa si pe care nu le vad ca fiind in apararea mea si in apararea acestei institutii, ci in contestarea tipului de manevre precum acelea la care s-a dedat Sunday Times. Aceasta este decizia mea, aceasta este ceea ce am discutat cu domnul Schultz", a spus Severin.

 

Intrebat daca Schultz i-a recomandat sa-si dea demisia, Severin a raspuns: "Domnul Schultz a apreciat ca intrucat ceilalti doi colegi au facut un asemenea pas ar fi fost mai convenabil sa avem o atitudine comuna. Insa eu i-am spus ca nu am de ce sa ma compar cu ceilalti, ca nu stiu exact care este situatia lor, nu stiu nici care sunt rationamentele lor, nu stiu care sunt sentimentele lor, starea lor de spirit s.a.m.d.".

 

Ceilalti doi europarlamentari implicati in scandalul "Mita de la lobbisti", austriacul Ernest Strasser si slovenul Zoran Thaler, au demisionat din PE.

 

Vezi si

 Adrian Severin este acuzat ca a primit mita pentru a schimba reglementari din legislatia europeana VIDEO

Comentarii Facebook